Foboo AB

Tjänster

Bygg

Bygg

Som huvudentreprenör förverkligar vi projekt. Oavsett nybyggnation eller renovering, levererar vi högkvalitativa resultat med fokus på effektivitet och konkurrenskraftiga priser.

Högkvalitativa resultat

Med åtanke bakom material och metod kan vi säkerställa att ditt projekt uppfyller dina högsta förväntningar. Vi är måna om att följa gällande byggregler och standarder för att säkerställa en säker och hållbar byggprocess.

Effektivitet och konkurrenskraftiga priser

Vi är måna om att leverera våra tjänster på ett kostnadseffektivt sätt. Vi arbetar med er för att skapa en budget som passar era behov och hjälper er att hålla budgeten under hela byggprocessen.

Vi erbjuder ett brett utbud av byggtjänster, inklusive:

Snickeriarbeten

Snickeriarbeten

I vårat snickeri i Skarpnäck så skapar vi inspirerande miljöer genom innovativ inredningsdesign! Vi anpassar utrymmen efter dina behov och stil, skapar funktionella och estetiska lösningar för både hem och företag. Vi arbetar mot era ritningar, eller hjälper er att ta fram förslag.

Exempel på snickeriarbeten vi utför:

Kök/Badrumsrenovering

Kök/badrumsrenovering

Vi förverkligar dina kök och badrumsdrömmar med skräddarsydda lösningar. Från planering till färdigställande, vi kombinerar stil, funktion och hållbarhet för att skapa det perfekta utrymmet som passar din livsstil och behov.

ROT-avdrag för köks- och badrumsrenovering

Om du är privatperson och äger din bostad kan du ha rätt till ROT-avdrag för din renovering. ROT-avdraget ger dig en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden.

Måleriarbeten

Måleriarbeten

Förvandla utrymmen med våra professionella målartjänster. Vår noggrannhet och kreativitet skapar vackra, färgrika miljöer som förhöjer din vardag!

Exempel på måleriarbeten vi utför: