Foboo AB

Långvarig erfarenhet av bygg och snickeriarbeten i Stockholm

Vi är experter på bygg, snickeriarbeten & måleriarbeten. Vi arbetar över hela Stockholm med omnejd.
Tveka inte på att kontakta oss för ert nästa projekt.

OM OSS

Vi hjälper dig med alla steg i planeringen och utförandet av ditt nästa projekt

För alla dina bygg- och renoveringsbehov, lita på oss på Foboo. Vi är ett erfaret team med en passion för att förvandla dina projektidéer till verklighet. Med vår långa närvaro inom branschen är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster inom bygg, snickeri, måleri och plattsättning.

Få en kostnadsfri offert

Har du en vision i åtanke? Hör av dig nu för en kostnadsfri offert och låt oss börja!

Kontakta oss för ditt nästa projekt i Stockholm.

VÅRA TJÄNSTER

Vilka tjänster vi erbjuder

renovation

Bygg

Som huvudentreprenör förverkligar vi projekt. Oavsett nybyggnation eller renovering, levererar vi högkvalitativa resultat med fokus på effektivitet och konkurrenskraftiga priser.

Snickeriarbeten

I vårt snickeri i Skarpnäck så skapar vi inspirerande miljöer genom innovativ inredningsdesign! Vi anpassar utrymmen efter dina behov och stil, skapar funktionella och estetiska lösningar ...

kitchen

Kök/Badrumsrenovering

Vi förverkligar dina kök och badrumsdrömmar med skräddarsydda lösningar. Från planering till färdigställande, vi kombinerar stil, funktion och hållbarhet för att skapa det perfekta utrymmet ...

paint-roller

Måleriarbeten

Förvandla utrymmen med våra professionella målartjänster. Vår noggrannhet och kreativitet skapar vackra, färgrika miljöer som förhöjer din vardag!

ARBETA HÄR

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Här hittar du aktuella lediga tjänster hos oss. Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare, ansök nu och bli en del av vårt team!

KUNDERNAS FEEDBACK

Våra kunders recensioner

Här kan du se vad några utvalda kunder tycker om oss. Med vår professionella team kan du vara säker på hög kvalite på arbetet.

Hör av dig!

Kontaktinformation

Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta vårt team.